Hva er Glossing?

Postet av Adam og Eva den 24. Jun 2019

 

GLOSSING ER DET NYE NAVNET PÅ DET SOM FØR BLE KALT: 

HÅRTONING, MINI COLOR, GLANSVASK OG SKYLL


HVA ER EN HÅRGLOSS & HVORFOR ER DET VIKTIG? 

En Gloss er en demi-permanent hårfarge som kan forsterke eller korrigere hårets farge og balansere pH-nivået i håret, sier Senior Art Director på Adam og Eva Gamlebyen, Magnus Holm. Våre fargeeksperter bruker gloss enten til å kjøle ned eller varme opp fargen på håret ditt. Den kan også dekke de første små grå, friske opp en falmende farge samt korrigere uønskede nyanser. Gloss er perfekt for deg som tidligere ikke har farget håret, eller for deg som vil eksperimentere med farge uten at du fullt forplikter deg 100%. Demi-permanent betyr at fargen vil forsvinne gradvis ved vask. Gloss er også tilgjengelige i klar form hvor den fungerer som en glans behandling for håret. En Gloss holdbarhet vil variere avhengig av hårets tidligere historikk. Men Grunnregelen er 6-24 vask.


HVORDAN BRUKES EN GLOSS? 

Gloss kommer i krem- eller flytende form. Eksempelvis er Redken Shades EQ en ammoniakkfri gloss. Glossen påføres i håret enten når du sitter i stolen, eller i vasken. Dette er en rask behandling med virketid på ca 20 minutter.

  

 

Glossen hjelper også med å balansere hårets ubalanserte pH etter en fargeservice som bleking og bringer det tilbake til et normalt og sunt pH nivå. Hårgloss er ikke bare for et farget hår. Den kan hjelpe til å skape balanse i et hvilket som helst hår som har blitt utsatt for ulike ”miljøstressere” som varmeverktøy. 

 

“Du trenger definitivt en hårgloss hver frisørtime. Ikke bare for å pleie hårfargen, men også til hjelp for å pleie håret», sier Tonje Dahlen 


 

Uansett, glossen er først og fremst en farge og den blir mikset av din fargeekspert for å oppnå den perfekte nyansen som du er på utkikk etter. Hos oss i Adam og Eva kan vi skreddersy formelen på glossen slik at den passer din hårtype, farge og stil. Med Shades EQ Natural Ash,  kan blondiner få en mer naturlig tone i håret som vil tilføre mer dybde til fargen deres. 

 ER EN HÅRGLOSS VERDT DEN EKSTRA PRISEN? 

Mange kan nok tenke at en gloss er en ekstra service som de ikke trenger. Senior Art Director på Adam og Eva Strøget, Tonje Dahlen sier at du bør snakke med din fargeekspert om hva du ønsker å oppnå. Siden en gloss ofte er priset som en «a la carte service» er det lett å tenke at det bør velges bort for å spare litt penger, men noen ganger (og mest sannsynlig) er den nødvendig for å oppnå den nøyaktige nyansen av farge som du er på jakt etter. 

 

«Hos oss i Adam og Eva er vi opptatt av å informere deg om prisen, samt en god samtale med deg om resultatet», sier Tonje Dahlen. «Som kunde kommer du inn til oss med de ønskene du har og vi må fortelle deg hva du trenger for å oppnå det du ønsker. Det er visse ting du bør gjøre for å oppnå resultatet du ønsker og gloss er en del av dette».  

SPØR OSS

Spør oss i Adam og Eva om en hårgloss og hva din skreddersydde nyanse vil koste, hva vil dette kunne gjøre for deg og hvorfor trenger du det?

 

«En gloss blir alltid anbefalt hos oss i Adam og Eva», sier Tonje  «Det er som å legge top coat på neglelakken, den forsegler hele avtalen». 

 

Hos Adam og Eva koster en Hårgloss behandling fra 500kr

For mer informasjon kontakt din Adam og Eva salong her!Skal du stå brud?

Postet av Adam og Eva den 11. Mai 2019


Sjekkliste før den store dagen


1. Finn drømmekjolen

Finn drømmekjolen før du bestemmer deg for hår, sminke, sko og slør. Kjolen setter tonen for hvordan alt spiller sammen. Det vil for eksepel være synd å ha håret utslått om kjolens rygg er dekket av edelstener og de flotteste broderier. Ikke bare vil et langt krøllete hår dekke for detaljene på kjolen, men du vil også kanskje oppleve å bli smålugget hele dagen gjennom når håret hekter seg fast i stener og sømmer. Her anbefaler vi som oftest å sette håret opp. Dette gir kjolen mer rom til å skinne, samt at oppsatt hår fremhever ansiktet ditt.Men ingen regler er uten untak. Med en åpen rygg står du friere, her velger majoriteten å ha håret mer løst. 2. Prøvetime

På en prøvetime hjelper frisøren deg med å finne den frisyren som fremhever dine trekk, og hva som fungerer for ditt hår. Samtidig gir du frisøren muligheten til å bli kjent med deg og håret ditt. Hos Adam og Eva kommer ingen unna en prøvetime!

Din ansiktsform har stor betydning for hva som er kledelig. Det er igjen viktig å si at denne regelen har flere unntak, så la oss kalle det veiledende idéer. På prøvetimen har man tid til å snakke dette, og man kan gjøre flere enkle testoppsett.


Noen tanker:

Spisse og markerte trekk: Stramme oppsett vil fremheve de markerte trekkene, unngå særlig stram hestehale. Her kan myke og løsere oppsett, samt utslått hår ha en oppmykende effekt.


Runde trekk: Her kan lengde og løse lokker ved ansikt og nakke ha en smalende effekt. Unngå klumpete og runde former på toppen av hodet.


Smale trekk: Langt hår virker forlengende. Sett håret opp og skap spennende former i nakken og i front. Dette vil gi volum til ansiktet og vil være mykgjørende.


Ovale ansikter: Stor fleksibilitet. Her funger både utslått og oppsatt hår. Men husk, du gifter deg ikke hver dag. Det er lov å pynte seg så mye man bare orker denne dagen. Så hva med å ikke prøve oppsatt hår?


Men viktigst av alt. Du må føle deg 100% smashing. Og for deg som er ekstra usikker, det er lov å ha flere prøvetimer!


3. Vær tidlig ute

Ha prøvetimen i godt tid før den store dagen, dette er et av våre hotteste tips! Ofte ønsker man å gro ut litt ekstra lengde, endre fargen noe eller til-og-med bestille extensions. Husk, dette kan ta tid. Vi anbefaler ingen å farge håret i siste liten. Kos deg med forberedelsestiden. Strekk den ut!4. Pleie Pleie Pleie

Ta godt vare på håret ditt. Et sunt og velkuret hår gir glans og smidighet, og sikrer et vellykket resultat! Men husk; ikke kur håret samme dagen du skal gifte deg. Vask håret dagen før.
5. SOS mini hårspray og spenner

I alle brudepikers/forloveres vesker er mini hårspray og ekstra spenner et must! Selv den stødigste frisør kan ikke garantere en frizz-free helaften når Makarena spilles for 5 gang. 
Hva koster det meg?

o    Prøvetime/konsultasjon - 850 kr

o    Brudefrisering - 3 300 kr ( 1,5-2 t)

o    Brudefrisering med make-up - 4 300 kr (2-2,5 t)


Adam og Eva tilbyr også hjemmebesøk for styling på den store dagen. Pris fra 4 350kr.


Snakk med oss om hår til den store dagen. Vi gleder oss til å få tilbringe den med deg!

Kom gjerne innom en av våre salonger, oversikten finner du her!


Gullruten 2019

Postet av Adam og Eva den 11. Mai 2019

Adam og Eva er stolt sponsor av Gullruten 2019.


I samarbeid med Gullruten stylet Adam og Eva gjestene klare for den røde løperen. Gullruten er en årlig prisutdeling og utmerkelse for den norske TV-bransjen. Utmerkelsen deles ut av stiftelsen Gullruten som ble opprettet i 1998 av Norsk Film- og TV-produsenters forening, nåværende Virke Produsentforening.Adam og Eva var stolt sponsor av produksjonen som gikk på Tv2 11. mai.

Se vår instastory fra backstage her!Ledig stilling frisør

Postet av Adam og Eva den 17. Apr 2019

Er du en frisør med fokus på kvalitet og service? Vi tilbyr ledig stilling som frisør.


- Hos Adam og Eva er kvalitet og individuell behandling i fokus, både for deg som frisør og for dine kunder


Ledig stilling som frisør

Adam og Eva tilbyr ledig stilling som frisør


Vi ser etter positive mennesker som ønsker å jobbe som frisør i et godt arbeidsmiljø, hvor utviklingsmulighetene er store.

Adam og Eva kan tilby deg konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet miljø. Vårt solide utdanningssystem sørger for grundig opplæring og kontinuerlig faglig oppdatering av deg som ansatt.

Hos oss har du muligheten til å jobbe i salong med kunder, på oppdrag i mote og media sammen med våre hårstylister og kurskonsulenter. Eller utvikle deg til å bli instruktør ved vår frisørskole. 


Hva kan vi tilby deg:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • 21 spennende salonger med unike kollegaer 
 • Kontinuerlig faglig oppdatering igjennom et solid utdanningssystem
 • Utviklingsmuligheter i et av Norges mest innovative frisørkonsern 
 • Personlig oppfølging og veiledning, så du kan nå dine mål sammen med oss
 • Jobbe sammen med våre hårstylister backstage på Oslo Runway og på andre spennende oppdrag innen mote og styling
 • Muligheten til å jobbe på Adam og Eva Skole og Akademi. Her kan du jobbe med bransjens nye talenter eller kurse Norges frisører
 • Proffe samarbeidspartnere som tar miljøansvar
 • Gode karrieremuligheter

Vi søker deg som:

 • Er sulten på frisørfaget
 • Har svennebrev eller fagbrev
 • Er lærevillig og liker og se muligheter der andre stopper
 • Behersker norsk muntlig godt 


Område:  

Vi har ledige stillinger som frisør i Oslo, Bærum og Trondheim


Hvordan søke på stillingen som frisør?

Fyll ut skjema her og/eller send en e-post med CV til Tone Larsson på tone.larsson@adamogeva.no.

Vår søster salong  KUTT er også på jakt etter flere frisører, opplev KUTT her!

 

Om Adam og Eva

Adam og Eva har i 46år (1973) gjort seg bemerket som landets mest innovative frisørgruppe. Kvalitet og individuell behandling er våre nøkkelord.

Sammen har Adam og Eva familien vunnet nasjonale og internasjonale priser for vår veldrevne frisør virksomhet og våre kreative arbeider. Hos Adam og Eva står faget og frisøren i sentrum, derfor vektlegger vi faglig utvikling og karrieremuligheter.

Adam og Eva eies av Adam og Eva Gruppen AS. som består av    21 Adam og Eva frisørsalonger

-Bærum 2stk

-Fredrikstad 1stk

-Hordaland 2stk

-Jessheim 1stk

-Oslo 13stk

-Ski 1stk

-Trondheim 1stk


Videre har vi i vår familie: Adam og Eva Skole og Akademi, samt salongene     Spaghetti Frisør, KUTT og Nalu Nalu som alle befinner seg i Oslo.

  


Ledig stilling frisør:

Vi utvider og ser etter deg som er motivert og sulten på frisørfaget. Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen over, eller har lyst til å høre mer om hvordan det er å jobbe som frisør hos oss, så søk gjerne på vår ledig stilling som frisør. Vi er alltid interessert i å høre fra dyktige frisører! 


Hvordan søke på stillingen?

Søknadsskjema finner du her eller send oss en e-post med søknad og CV til Tone Larsson på tone.larsson@adamogeva.no.


Ta kontakt for en uforpliktende prat!Hårtrender 2019

Postet av Adam og Eva den 9. Apr 2019

Hårtrender 2019


Adam og Evas kreative team hjelper deg i trendjungelen. Dette er våren og sommerens hårtrender for 2019. Bli inspirert til å sette selve kronen på verket denne sommeren.


BOB

Bob er en av de hotteste trendene for tiden, og har vært synlig i trendbildet i flere år. Bobben fortsetter i 2019, men skal nå være skulderlang. Den skulderlange bobben kan man se på blant annet på Khloe Kardashian og Hailey Bieber. Adam og Eva anbefaler en markert avslutning, som gir et fyldig og luksuriøst uttrykk.


Bob

Om du tør og ta den enda lenger, hva med en buzz-cut?


BUZZ-CUT

Buzz-cutten gir en Bad-Girl/Boy-look, og er superpopulær. Denne trenden gir en androgyn stil som gjerne kombineres med bleket hår og pastellfarger som passer for alle. Selv om em buzz-cut kan se ut som en enkel og rask klipp, krever den mye presisjon og tilpasning. Korte frisyrer vokser gjerne ut etter 4 uker, noe som gir rom for å leke seg med farger og ulike markeringer. 


BUZZ-CUTIkke klar (enda) til å klippe alle lokkene? Hva med en tøff lugg?


Klipp lugg – Micro Fringe

Lugg er noe som kommer og går i motebildet. For vår og sommer 2019 er det den korte varianten som gjelder. Gjerne kombinert med lange lengder. Den såkalte Micro Fringen så man på sommervisningen til Miu Miu. 


Micro FringeHårfarge – la deg inspirere av pasteller

Når det kommer til farge i 2019 er pasteller en stor favoritt! Med en demi-permanent hårfarge som Shades Eq Gloss, kan man på lyse hår teste ulike pastellnyanser uten langvarig forpliktelse. Gloss er en adderende farge som slipper over tid.Tilbehør – Head Band 

Hårbøyler og andre tilbehør ”acessories” er noe vi har sett i flere sesonger nå, og denne trenden bare fortsetter. Tidligere har det vært mest fokus på romantiske hårbøyler, men nå er utrykket tøffere og mer grafisk. Visningen til Prada var et godt eksempel, hvor man også ser en variant av den korte luggen. Kanskje ikke for alle, men superkult om du først kler det!
BOYS – Preppy Shag
På Gucci sin vår- og sommerkolleksjon 2019 ser man referanser til 70-tallets Shag-look, men med en preppy vri. Lengde er altså tilbake for gutta, men med tekstur og bevegelse fremfor glatt og stramt. 


Shag


Et godt eksempel på denne nye trenden, er stilikonet og skuespiller Timothée Chalamet. Frisyren er preget av rufsete lag, choppy lugg og lengde i nakken. Dette gir looken en tilfeldig og avslappet følelse. 


Styling - French Twist

Om du har lengde på håret kan du leke deg med denne stylingen. Når det kommer til styling ser vi at klassiske updoes som frenchtwist er superhot. Dette er noe vi finner både på catwalken, og ellers i motebildet. Blant annet rocket Lady Gaga denne looken under oscar-utdelingen. Her står man fritt til å personalisere uttrykkene ved å ta hensyn til personlighet, lengde, tykkelse og tekstur på sitt hår. 


French TwistStyling  - Chignon

I tillegg til french twist, ser man flere strammere og mer grafiske stylinger på lange lengder. Dette kommer som en kontrast til det løse og myke oppsettet som har vært dominerende i lang tid. Vi ser knuter og varianter av den klassiske chignonen. Eksempelvis ser man på den siste visningen til Burberry at det var en stram og glansfull styling, med en stram knute i nakken.


Chignon
Som nevnt er hår-tilbehør fortsatt super aktuelt, og ulike hårbånd blir også å se denne våren og sommeren. På visningen til Dior så man hårbånd på mange av modellene.


hårbåndStyling – Braid og Wet look

Mange trender lever i flere sesonger, og forandrer seg bare litt og litt. To gode eksempler er: Den stramme fletten som man så på vår/sommer-visningen til Max Mara. Men i år kunne man legge merke til et bånd som var knytt rundt starten på fletten. Og sist men ikke minst, wet looken som man så på Chloe sin visning. For deg som har fått dreisen, fungerer den også for denne sesongen.


wet lookVi håper du er klar for en forandring!

Hilsen Adam og Eva.Powered by: Bloc